‘İhyâ mı İmhâ mı? Kitabımız Çıktı
11.12.2017 tarihinde Genel kategorisine eklenmiş, 1.318 Kişi Okumuş ve 2 Yorum Yapılmış.
‘Tevhîd akidesini muhafaza ederek, ilim öğrenmek, ilim öğretmek, Şerîat’e muhâlif olan her şeye karşı çıkarak, İslâm’ın nafilelerini bile ihyâ etmek, tüm şüpheli şeylerden uzak durarak, kendilerini Allah’tan alıkoyan mübahlara bile yanaşmamak ve Sünnet-i Seniyye istikametinde takvâ hayatı yaşamak’ anlamındaki tasavvuf anlayışını ‘ihyâ’ etmek; ‘Hristiyan rahiplerinin ve Hint fakirlerinin felsefelerinin girdiği, içerisinde vahdet-i vücûd, hulul, ittihad, şeyhlerden istimdâd gibi müşrikçe düşüncelerin ve amellerin bulunduğu felsefî tasavvuf’ anlayışını ‘imhâ’ etmek temel gâyemizdir. Bu gâyemizden hareketle kitabımızın ismini ‘İhyâ mı İmhâ mı?’ şeklinde adlandırdık.
Yayın Tarihi | 2017-12-09 |
ISBN | 6059612098 |
Baskı Sayısı | 1. Baskı |
Dil | TÜRKÇE |
Sayfa Sayısı | 410 |
Cilt Tipi | Karton Kapak |
Kağıt Cinsi | Kitap Kağıdı |
Boyut | 13.5 x 21 cm |

Yazar : imamoglumehmet
Yazar Hakkında : Ankara 1973 doğumluyum. Mamak İmam-Hatip Lisesinden 1991’de mezun oldum. 1996’da Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden İyi dereceyle mezun oldum. 1996’da Artvin’de öğretmenliğe başladım. Hâlen Ankara Keçiören Anadolu İmam-Hatip Lisesinde Meslek Dersleri öğretmenliği yapmaktayım.
Hocam merhaba. “İhya mı İmha mı” adlı kitabınızı okuyorum. 194. sayfada sanırım baskı hatası var. Hiçbir yazı çıkmamış. Bir kez daha kontrol ederseniz çok sevinirim hocam. Şu an kitabınızı çok severek okuyorum. Tüm sevdiklerime ve arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Bilgi bakımından dolu dolu, akıcı bir kitap olmuş. Boş cümleler ve gereksiz açıklamalardan uzak, ifrat ve tefrite kaçmayan, orta yolu ve itidali çağıran nefis bir eser meydana getirmişsiniz. Allah razı olsun. Bundan sonra çıkaracağınız kitapları da heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Allah’a emanet olun.
Teşekkür ediyorum kardeşim. Evet maalesef 194.sayfa baskı hatası çıkmamış.Mail adresi verirseniz size göndereyim o sayfayı
Sitemizde En Çok Okunan İçerikler




Sitemizde En Çok Yorumlanan İçerikler




Son Yapılan Yorumlar
Videolar
'Mü'minûn Sûresinden Âhiret Sahneleri' Sohbeti
Lokman Aleyhisselâm'ın Öğütleri (1)
Lokman Aleyhisselâm'ın Öğütleri (2)
Âl-i İmrân Sûresi 190-195. âyetin tefsiri
Düğün Sohbeti
Suriye ve Mısır'daki Kardeşlerimiz İçin Dua
Ahir Zaman Müslümanına Notlar
Bilinmeyen besleme
Arşiv
Etiketler
Tavsiye Siteler
İmam Buhari Vakfı
İyiliğe Çağrı Yardım Derneği
Ziyaretçiler
En Çok Okunan Yazılarım
- Hangi Mevlânâ, Gerçek Mevlânâ? - 13.968 views
- İslâm’da Tesettür - 12.040 views
- Rabbânî Âlim Abdulfettah Ebû Gudde (Rh.a) - 9.756 views
- Rukye Tedavisi Ve Muska Takmak Üzerine Notlar - 8.155 views
- İstimdâd, Tevessül Ve Râbıta Konularında Doğru Tavır - 6.903 views
- Üç Ayları Nasıl İhyâ Etmeli - 5.360 views
- Ilımlı İslam(!)’ın Şövalyesi: Fethullah Gülen - 5.295 views
- Hangi Selefilik? - 4.358 views
- Şehâdetinin 55. Yılında Büyük Dâvâ Adamı: Şehid Seyyid Kutub - 4.273 views
- Tasavvuf Risâlesi - 4.226 views
- İBN TEYMİYYE’NİN HAYATI VE TASAVVUFA DÂİR GÖRÜŞLERİ (1) - 3.638 views
- Ölüm Ve Ötesi (3) - 3.495 views
- Mekrûh Vakti Olmayan İbâdet: Zikir - 3.475 views
- Kuntu Meyten (Türkçe Çeviri) كنت ميتاً – Ebu Ali & Ebu Muhannad - 3.467 views
- Hakkımda - 3.013 views